Trabzonspor'da çifte fiyasko!

Trabzonspor'a yüksek fiyatla transfer edilen iki oyuncu Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'in sözleşmeleri bedelsiz olarak feshedildi. Eski başkan ibrahim Hacıosmanoğlu tarafından, Teknik Direktör olarak Vahid Halilhodzic'in takımın başına getirişlmesi düşünül

Trabzonspor'da çifte fiyasko!

Trabzonspor'a yüksek fiyatla transfer edilen iki oyuncu Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'in sözleşmeleri bedelsiz olarak feshedildi.

Eski başkan ibrahim Hacıosmanoğlu tarafından, Teknik Direktör olarak Vahid Halilhodzic'in takımın başına getirişlmesi düşünüldüğü dönemde Elazığspor'dan 2,2 Milyon Euro bedelle transfer edilen iki oyuncu Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'in sözleşmeleri feshedildi.

İbrahim Hacıosmanğlu'nun yaptığı onlarca transferden ikisi olan Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'in sözleşme şartlarının çok ağır olması nedeniyle yeni yönetim tarafından sözleşmeleri feshedilirken bu oyuncularda fiyasko transferler arasına girdiler.

Yapılan görüşmeler sonucunda ilk olarak Serdar Gürler ile yollar ayrılırken ara transfer döneminin son günlerinde ise Deniz Yılmaz kulüpten alacakları karşılığında sözleşmesi feshedildi. Serdar Gençlerbirliğinde futbolculuk hayatına devam ederken Deniz Yılmaz Bursaspor ile anlaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler