Trabzonspor'da ceza bitiyor

Trabzonspor Türkiye Süper Liginde haftanın kapanış maçında bu akşam kendi sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak. Bordo-Mavili takım, bu maçı kazanarak yeni yönetimle birlikte çıkışa geçmeyi hedefliyor. Trabzonspor bu karşılaşmayı da taraftarından yoksun o

Trabzonspor'da ceza bitiyor
Trabzonspor Türkiye Süper Liginde haftanın kapanış maçında bu akşam kendi sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak. Bordo-Mavili takım, bu maçı kazanarak yeni yönetimle birlikte çıkışa geçmeyi hedefliyor. Trabzonspor bu karşılaşmayı da taraftarından yoksun olarak oynayacak. Bilindiği gibi Bordo-Mavili ekibin Gaziantepspor maçında hakemlerin soyunma odalarına kilitlenmesi ve yaşanan olaylardan dolayı sahası 2 maç kapatılmıştı.
 
 SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI BİTİYOR
 
Trabzonspor, seyircisiz cezasının ilkinde son saniye golüyle 1-0 kazandığı Gençlerbirliği’ne karşıoynamıştı. Bordo-Mavili ekip geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olurken, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendisine verilen seyircisiz oynama cezasının son maçını da bu akşam Eskişehirspor karşısında oynamış olacak. Trabzonspor bu maçı da kazanıp, tırmanışa geçmeyi hedefleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor