Trabzonspor'da Cardozo kayboldu

Geçen sezon geldiği Trabzonspor'da 42 maçta 20 gol atan Cardozo, bu sezon hem daha az maçta forma giydi hem de sadece 8 gol atabildi.   ÇOK GERİDE KALDI   2014-15 sezonunda Benfica'dan transfer edilen Cardozo, Trabzonspor formasını giydiği ilk sezonunun a

Trabzonspor'da Cardozo kayboldu
Geçen sezon geldiği Trabzonspor'da 42 maçta 20 gol atan Cardozo, bu sezon hem daha az maçta forma giydi hem de sadece 8 gol atabildi.
 
ÇOK GERİDE KALDI
 
2014-15 sezonunda Benfica'dan transfer edilen Cardozo, Trabzonspor formasını giydiği ilk sezonunun aksine 2015-2016 sezonunda çok geride kaldı. Sezona teknik direktör Şota Arveladze ile başlayan bordo mavili takımda Cardozo, forma giydiği 8 maçın 3'ünde ilk 11'de sahaya çıkarken, toplamda 4 gol kaydetti.
 
Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor'da Shota Arveladze'nin yerine göreve Sadi Tekelioğlu getirilirken, bu dönemde 5'i ilk 11'de olmak üzere 6 maçta görev alan Paraguaylı yıldız futbolcu, 3 gollük performans sergiledi.
 
Teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun 8 maçlık görev sürecinin ardından takımın başına Hami Mandıralı getirildi. 13 maçtır takımın başında yer alan Hami Mandıralı döneminde adeta formaya hasret kalan Cardozo, 5'i ilk 11'de olmak üzere toplam 6 maçta oynadı, sadece bir gol kaydedebildi.
 
32 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Avrupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig'de toplamda 23 maçta forma giyerken, 8 gol ve 2 asiste imza attı. Trabzonspor'da son dönemde yedek kalan Paraguaylı yıldızın Çin Ligi'nden bir takımın gündeminde olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler