Trabzonspor'da büyük çelişki

Trabzonspor’da mali sorunlara gelen eleştiriler ve çıkan söylentilere bugün yöneticiler ayrı ayrı gazetelerden cevap verirken büyük çelişkiye düştüler. Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’ne açıklama yapan Kulübün Mali İşler’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi

Trabzonspor'da büyük çelişki

Trabzonspor’da mali sorunlara gelen eleştiriler ve çıkan söylentilere bugün yöneticiler ayrı ayrı gazetelerden cevap verirken büyük çelişkiye düştüler.

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’ne açıklama yapan Kulübün Mali İşler’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, “Yabacılara ödeme yapıyoruz, yerli oyuncular bir ay gecikmeli ödeme yaptık. Futbolcular para alamadıkları için oynamıyorlar suçlamalarını doğru bulmuyorum. Ödemelerde aksaklık yok” derken Kuzey Ekspres Gazetesi’ne açıklama yapan kulübün yöneticisi ve Genel Sekreteri Köksal Güney ise, “Maalesef Uzun bir süredir  ödeme yapamıyoruz. Yönetim olarak ne yapacağımızı bilemiyoruz. Başkan para bulmak için çırpınıyor” diye konuşması kafalarda soru işareti bıraktı.

21-006.jpg

12-026.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler