Trabzonspor’da Burak Gürdal pişmanlığı

Trabzonspor’da Burak Gürdal pişmanlığı yaşandığı iddia edildi. Bordo-Mavili takımda bir dönem Genel müdürlük görevi yapan ardından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçilmesinin ile tekrar görev alan Burak Gürdal’dan Trabzonspor’da bazı yetkililerin pişman

Trabzonspor’da Burak Gürdal pişmanlığı

Trabzonspor’da Burak Gürdal pişmanlığı yaşandığı iddia edildi.

Bordo-Mavili takımda bir dönem Genel müdürlük görevi yapan ardından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçilmesinin ile tekrar görev alan Burak Gürdal’dan Trabzonspor’da bazı yetkililerin pişmanlık duydukları ortaya çıktı.

Özellikle Burak Gürdal döneminde yapılan transferlerden istediği verimi alamayan Bordo-Mavililerin bu sezon Sportif Direktör olarak göreve getirilen Süleyman Hurma’dan çok memnun oldukları ifade edildi.

Burak Gürdal döneminde alınan birçok oyuncudan yararlanamayan ve transfer döneminde bu isimleri gönderemeyen bordo-Mavililerin transferde de etkin rol oynayamadıkları iddia edildi.

Burak Gürdal’ın yaptığı transfer görüşmelerinde pazarlıktan yana tavır sergilemediği iddia edilirken, Süleyman Hurma’nın transferde N’Doye transferinde 200 bin Euro’yu vermemek için transferi 15 gün geciktirdiği belirtildi.

Özellikle M’bia, Cavanda, N’Doye, Alper, Okay transferlerinin takıma sağladığı katkıdan memnun oldukları ve Süleyman Hurma’nın işinin ehli bir insan olduğu görüşünde birleştikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler