Trabzonspor'da bu isme Avrupa'dan görev

Trabzonspor'un üyesi olduğu Avrupa Kulüpler Birliği’nin (ECA) önceki gün İsviçre’de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, çalışma gruplarındaki görev dağılımları gerçekleştirildi.   Turnuvalar, finans, kurumsal ilişkiler, pazarlama ve iletişim il

Trabzonspor'da bu isme Avrupa'dan görev
Trabzonspor'un üyesi olduğu Avrupa Kulüpler Birliği’nin (ECA) önceki gün İsviçre’de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, çalışma gruplarındaki görev dağılımları gerçekleştirildi.
 
Turnuvalar, finans, kurumsal ilişkiler, pazarlama ve iletişim ile altyapıdan oluşan ECA Çalışma Grupları için üye 151 kulüp arasında gerçekleştirilen dağılım sonrası her çalışma grubu için 22 üye belirlendi. Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin bordo mavili Kulüp adına finans çalışma grubuna girerek Türkiye’den seçilen tek üye oldu.
 
Başkanlığını Fransa’nın Lyon kulübünden Jean-Michel Aulas’ın yapacağı Finans grubunda ayrıca Manchester City, Napoli, Atletico Madrid ve Borussia Dortmund gibi önemli kulüplerin temsilcileri de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor