Trabzonspor'da bu isimler diken üstünde

Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Akakpo, Salih Dursun, Marko Marin'in durumu, netlik kazanmazken Fatih Atik ve Douglas'la yolların ayrılabileceği bildirildi.   Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fatih Atik'le yeniden anlaşma yapılmayacağı belirtilirke

Trabzonspor'da bu isimler diken üstünde
Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Akakpo, Salih Dursun, Marko Marin'in durumu, netlik kazanmazken Fatih Atik ve Douglas'la yolların ayrılabileceği bildirildi.
 
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fatih Atik'le yeniden anlaşma yapılmayacağı belirtilirken Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Salih Dursun ve Marko Marin’in geleceği hakkındaki kararın ise gelecek olan teknik direktöre bırakacağı öğrenildi.
 
Bordo mavili takımda istikrarlı isimler arasında yer alan Mustafa Yumlu’nun da sözleşmesi de sona eriyor. Bu sezon ligde 21, Avrupa’da 4 ve Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere toplam 28 karşılaşmada forma giyen Mustafa Yumlu ile de henüz görüşme masasına oturulmadı. Kadroda yer alan Douglas’ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken kiralık olarak 1461 Trabzon’dan alınan Akakpo’nun ise performansı beğenildi. Yönetimin bu oyuncunun sezon sonunda da takımda tutulmasına olumlu baktığı ancak yine de son kararı gelecek olan teknik direktörün vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor