Trabzonspor'da Bosingwa kararı!

Trabzonspor, sağ diz çapraz bağları kopan ve önceki gün ülkesi Portekiz’de ameliyat olan Jose Bosingwa için karar verildi. Yönetimin, 6 ay oynayamayacak 32 yaşındaki sağ bekin 2016’da bitecek sözleşmesini donduracağı iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı

Trabzonspor'da Bosingwa kararı!
Trabzonspor, sağ diz çapraz bağları kopan ve önceki gün ülkesi Portekiz’de ameliyat olan Jose Bosingwa için karar verildi.
 
Yönetimin, 6 ay oynayamayacak 32 yaşındaki sağ bekin 2016’da bitecek sözleşmesini donduracağı iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay Haber61'e yaptığı açıklamada Bosingwa'nın kendileri için özel bir oyuncu olduğunu ifade ederek " Bosingwa ile yola devam edeceğiz. Onu gönderme veya sözleşmesini dondurma gibi bir düşüncemiz asla yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler