Trabzonspor'da bir kriz daha! Bu kez...

Trabzonspor’da Bosingwa, Constant ve Medjani’nin transfer taksitlerinin ödenmemesi yüzünden takımdan ayrılmasından sonra kaleci Esteban Alvarado’nun da benzer sıkıntıları yaşadığı ileri sürüldü. Ailevi sorunlarını gerekçe göstererek izin alan ve Gençlerbi

Trabzonspor'da bir kriz daha! Bu kez...

Trabzonspor’da Bosingwa, Constant ve Medjani’nin transfer taksitlerinin ödenmemesi yüzünden takımdan ayrılmasından sonra kaleci Esteban Alvarado’nun da benzer sıkıntıları yaşadığı ileri sürüldü.

Ailevi sorunlarını gerekçe göstererek izin alan ve Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer almayarak ülkesine giden Esteban Alvarado’nun izninin yarın biteceği belirtildi. Kostarikalı file bekçisinin de bonservis bedelsiz geldiği Trabzonspor’dan yıllık 550 bin euro tutarındaki alacağının taksitlerini henüz tahsil edemediği ve izin dönüşü yönetimle görüşeceği vurgulandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler