Trabzonspor'da Beşiktaş kabusu

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında oynanan son 7 maçta 4 kez beraberlik sonucu çıktı, 3 kez Beşiktaş kazandı. Trabzonspor en son 2011-12 sezonunda Süper Final Şampiyonluk grubu maçında sahasında Beşiktaş’ı 1-0 yenmişti. İki takım arasında oynanan lig maçlar

Trabzonspor'da Beşiktaş kabusu
Trabzonspor ve Beşiktaş arasında oynanan son 7 maçta 4 kez beraberlik sonucu çıktı, 3 kez Beşiktaş kazandı.
 
Trabzonspor en son 2011-12 sezonunda Süper Final Şampiyonluk grubu maçında sahasında Beşiktaş’ı 1-0 yenmişti. İki takım arasında oynanan lig maçlarında Beşiktaş 32 kez, Trabzonspor 31 kez kazandı 21 maç ise berabere sona erdi.
 
180 DAKİKA SADECE 2 ŞUT
 
Trabzonspor bu sezon Beşiktaş’a karşı oynadığı iki maçı da gol atamadan kaybetti. Trabzonspor bu iki maçta da kaleye sadece 1’er isabetli şut çekebildi. İlk maçta 4 şutta 1 kez kaleyi bulan Trabzonspor 2.maçta 8 şutta 1 kez kaleyi buldu. İki maçta da golcü oyuncu Cardozo kaleye şut çekemedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor