Trabzonspor'da Başkan belli oldu!

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında bugün kongre heyecanı yaşandı.Saat10:00’da Kadir Özcan Kamp Eğitim Tesislerinde yapılan kongrede mevcut Başkan Abiş Hopikoğlu tek aday olarak seçimlere girdi.Kongrede Başkan Abiş Hopikoğlu geçersiz oyun olmadığ

Trabzonspor'da Başkan belli oldu!

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında bugün kongre heyecanı yaşandı.

Saat10:00’da Kadir Özcan Kamp Eğitim Tesislerinde yapılan kongrede mevcut Başkan Abiş Hopikoğlu tek aday olarak seçimlere girdi.

Kongrede Başkan Abiş Hopikoğlu geçersiz oyun olmadığı oylamada kullanılan 96 oyun tamamını alarak yeniden Trabzonspor M.P. Başkanı oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

İŞTE ABİŞ HOPİKOĞLU'NUN LİSTESİ

Başkan: Abiş Hopikoğlu

Yönetim Kurulu: İbrahim Kul, Derya Günal, Ali Bora İşbulan, M. Burak Usta, Veysel Taşkın, Yusuf Güney, Adnan Bayram, Osman Aynacı, Ömer Meriç, Hamdi Aslan, Berk Özyılmaz, Mustafa Öztürk, Murat Aydın, Vahap Öztel, Serdağ Çakıroğlu, Alpaslan Beşli

Mevcut yönetimde yer alan Hasan Aktaş, Saim Çolak, Süleyman Kalemci, Süleyman Adanur, Osman Reis yeni yönetimde yer almayan isimler oldu.

DİVAN BAŞKANLIĞI SEÇİLDİ!

Kongrede gündeme sunulan madde ile Divan Kurulu seçimi yapıldı. Divan Durulu için önerilen isimler Başkan Ahmet Çubukçu ve Üyeler Mehmet Alemdağ ve Arzu Çalık oy çokluğu ile Divan Kuruluna seçildi.

Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından faaliyet ve Denetleme raporları okundu. Bu raporlasın okunmasının ardından Başkan Abiş Hopikoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmanın sonrasında ise konuşma yapmak isteyen üyeler konuşmalarını yaptı ve kongrede seçime gidildi.

Yapılan oylamanın ardından 96 oyun hepsini alan Başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkan seçildi ve genel Kurul sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor