Trabzonspor'da ayakta kalan iki oyuncudan biri!

Kulüp tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor’da ilginç bir isim dikkat çekti. Devre arası transfer döneminde pilot takım 1461 Trabzon’dan kiralanan Serge Akakpo, milyon euroluk yıldızların yapamadığını sadece 2 maçta yaptı.   Yıllık 44

Trabzonspor'da ayakta kalan iki oyuncudan biri!
Kulüp tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor’da ilginç bir isim dikkat çekti. Devre arası transfer döneminde pilot takım 1461 Trabzon’dan kiralanan Serge Akakpo, milyon euroluk yıldızların yapamadığını sadece 2 maçta yaptı.
 
Yıllık 44 bin euro ve maç başına bin 500 euro gibi futbol ortamında oldukça düşük bir maaşa oynayan Akakpo, hem farklı mevkiilerde oynayabilmesiyle joker hem de yararlı ve çalışkan görüntüsüyle örnek oldu.
 
Galatasaray ve Osmanlıspor mücadelelerinde 90 dakikayı tamamlayan 28 yaşındaki futbolcu, ön liberoda da stoperde de takımının en iyilerinden oldu.
 
Özellikle son Osmanlıspor mücadelesinde 2-1 kaybedilen maçta bütün takım dökülürken, yaptığı 5 kritik top kesmesiyle Onur Kıvrak ile beraber ayakta kalan tek isimdi.
 
2 milyon euroluk maaş ortalamalarına sahip Cardozo, Marin, Muhammet Demir, Özer ve Mehmet Ekici gibi yıldızların yanında 44 bin euroluk maaşıyla oynayan Togolu savunmacı, Sadi Tekelioğlu döneminde önerilmiş, Hami Mandıralı zamanında kadroya katılmıştı.
 
Sezonun ilk yarısında 1461 Trabzon’da 21 resmi maça çıkan Akakpo, özellikle kupadaki Beşiktaş maçlarında görüntüsüyle beğeni toplamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor