Trabzonspor'da Avrupa hesapları

Trabzonspor, tarihinin en kötü sonuçlarından birini yaşayınca takım hem ligden hem de Türkiye Kupası’ndan kopmuş, bu tablo hedefsizliği de beraberinde getirmişti. Ancak Karadeniz temsilcisi, kelimenin tam anlamıyla küllerinden doğuyor. Son 4 maçında 9 pua

Trabzonspor'da Avrupa hesapları
Trabzonspor, tarihinin en kötü sonuçlarından birini yaşayınca takım hem ligden hem de Türkiye Kupası’ndan kopmuş, bu tablo hedefsizliği de beraberinde getirmişti. Ancak Karadeniz temsilcisi, kelimenin tam anlamıyla küllerinden doğuyor. Son 4 maçında 9 puan toplayan Bordo- Mavililer, böylece bitime 7 hafta kala Avrupa bileti için tekrar umutlandı. Öyle ki, bu haftaki Başakşehir mücadelesi, bu sezonun en kritik karşılaşmalarından biri haline geldi. Çünkü Fırtına’nın Avrupa yolculuğundaki en yakın rakibi İstanbul temsilcisi ve Trabzonspor kazanırsa farkı 5 puana kadar indirmiş olacak.
 
"AVANTAJ RAKİPLERDE AMA..."
 
Teknik direktör Hami Mandıralı, Gaziantepspor galibiyetinin abartılmaması gerektiğini, ancak psikolojik olarak kendilerini çok iyi etkilediğini söyledi. “Hep söyledik, Trabzonspor hedefsiz olmaz, olamaz diye. Bunu şimdi çocuklar kendileri de gördü” ifadelerini kullanan Bordo-Mavililer’in hocası, “Olabilecek en çok puana, en iyi sıralamaya talibiz. Tabi ki kayıp puanlar sebebiyle şu an avantaj takip ettiğimiz rakiplerimizin elinde. Ancak sonuna kadar mücadele edeceğiz. Birkaç haftalık kıpırdanma bile havamızı değiştirdi. Bunun süreceğine inanıyorum” mesajlarını yolladı.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor