Trabzonspor'da Avrupa hedefi başkanı rahatlatacak

Ekonomik ve sportif sıkıntılarla göreve geldiği günden bugüne boğuşan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, takımın Sivasspor ve G.Antepspor karşısında aldığı 3'er puan sonrası Avrupa için hesapların yeniden hesap yapılmasıyla rahatladı.   Yeni h

Trabzonspor'da Avrupa hedefi başkanı rahatlatacak
Ekonomik ve sportif sıkıntılarla göreve geldiği günden bugüne boğuşan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, takımın Sivasspor ve G.Antepspor karşısında aldığı 3'er puan sonrası Avrupa için hesapların yeniden hesap yapılmasıyla rahatladı.
 
Yeni hedefin oluşmasıyla sportif olarak rahatlayan kulüp için Başakşehir maçının kazanılması halinde Avrupa hedefine daha çok hedeflenilmesi, gelecek sezon için yapılan hazırlıklar öncesinde Usta ve yönetiminin elini güçlendirecek.
 
İyi sonuçlarla sportif olarak rahatlayacak olan bordo mavililer ekonomik yapılanmaya daha fazla zaman harcayabilecek.Böylelikle planlanan projeler için daha net adımlar atılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler