Trabzonspor'da Avni Aker bereketi

Süper Lig'de ve diğer kulvarlara bu sezon erken veda eden Trabzonspor, ligde ise iç sahada topladığı puanlarla ayakta durdu. Süper Lig’de 32’inci hafta geride kalırken bordo mavililer, topladığı 40 puanın 27’sini Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda aldı. Evind

Trabzonspor'da Avni Aker bereketi

Süper Lig'de ve diğer kulvarlara bu sezon erken veda eden Trabzonspor, ligde ise iç sahada topladığı puanlarla ayakta durdu.

Süper Lig’de 32’inci hafta geride kalırken bordo mavililer, topladığı 40 puanın 27’sini Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda aldı. Evinde 16 maç oynayan bordo mavili takım, söz konusu maçlarda 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, 5 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Deplasmanda oynadığı 16 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor, 11 maçtan ise puan çıkaramadı. Bordo mavililer deplasmanda oynadığı 16 maçta sadece 13 puan toplayabildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor