Trabzonspor'da Amrabat bitti mi?

Trabzonspor transfere hızlı başladı...Kayserispor'dan Okay,Hakan ve Alper'le anlaşma sağlanmasının ardından Sevilla'lı M'bia'dan haber bekleyen Trabzonspor'da, bonservisi Galatasaray'da olan Amrabat'ın transferinin bittiği iddia edildi.ASLAN VE HURMA HABE

Trabzonspor'da Amrabat bitti mi?

Trabzonspor transfere hızlı başladı...

Kayserispor'dan Okay,Hakan ve Alper'le anlaşma sağlanmasının ardından Sevilla'lı M'bia'dan haber bekleyen Trabzonspor'da, bonservisi Galatasaray'da olan Amrabat'ın transferinin bittiği iddia edildi.

ASLAN VE HURMA HABER61'E AÇIKLADI

Gündeme bomba gibi düşen bu iddia üzerine Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Amrabat transferi ile ilgili Haber61'e açıklamalarda bulundu. Hurma, Amrabat'la görüşmeleri doğrularken "Galatasaray'la Amrabat için görüşmeler yapıyoruz. Henüz transfer bitmedi ancak Amrabat Trabzonspor'a sıcak bakıyor" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan da Amrabat ile ilgili Haber61'e açıklamalarda bulunurken transferin henüz bitmediğini söyleyerek "Transfer çalışmalarını yürüten arkadaşlarımız sıkı şekilde çalışıyor. Amrabat ile ilgilendiğimiz ve görüştüğümüz doğru. Kısa süre içerisinde sonuç belli olur" dedi.

Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler