Trabzonspor'da alarm verildi

Trabzonspor’da gözler Kayserispor maçına çevrilmiş durumda.   Milli takımlarda bulunan oyuncular nedeniyle geçtiğimiz hafta eksik çalışan Trabzonspor, yarından itibaren tam kadro bu maça hazırlanacak.   Akhisar beraberliği ile ligdeki ilk puan kaybını yaş

Trabzonspor'da alarm verildi
Trabzonspor’da gözler Kayserispor maçına çevrilmiş durumda.
 
Milli takımlarda bulunan oyuncular nedeniyle geçtiğimiz hafta eksik çalışan Trabzonspor, yarından itibaren tam kadro bu maça hazırlanacak.
 
Akhisar beraberliği ile ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Karadeniz ekibi Kayserispor karşısında yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Şota Arveladze de oyuncularını bu yönde zorlu maça motive ediyor. Gürcü teknik adam oyuncularına sürekli olarak “Coşkulu futbolumuzu devam ettirmeliyiz” derken, bunun için taraftarlardan da destek alıyor. Futbolcuları taraftarlarla kaynaştırarak bu konuda önemli adımlar atan Şota Arveladze, hafta içerisinde yine bazı aktivasyonlar yapmayı planlıyor. Şota, an az 1 antrenmanı farklı ilçe sahasında yaparak, zorlu Kayserispor maçı öncesi motivasyonu daha da yükseltmeye çalışacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor