Trabzonspor'da Akyazı harekatı!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeni durakları Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ankara olacak.Akyazı Projesi’nin kilit noktası olan ulaşım hatlarının gecikmelere yol açacağı haberleri herkesi tedirgin etmişti. Geçtiğimiz günlerde Ersun Yanal ile birlikte

Trabzonspor'da Akyazı harekatı!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeni durakları Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ankara olacak.

Akyazı Projesi’nin kilit noktası olan ulaşım hatlarının gecikmelere yol açacağı haberleri herkesi tedirgin etmişti. Geçtiğimiz günlerde Ersun Yanal ile birlikte Akyazı’yı gezen ve bilgiler alan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yeni durakları Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ankara olacak. Konunun takipçisi olacaklarını belirten Hacıosmanoğlu, “Bu, sadece Trabzonspor’un değil, bölgenin projesi. Gereken hassasiyetin gösterilmesini istiyoruz. Avni Aker artık Trabzonspor’un ve taraftarlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor