Trabzonspor'da ağır sözleşmeler sıkıntı yaratacak

Trabzonspor gelecek sezonun planlamasını yaparken gönderilmesi düşünülen oyunclar hakkında da çalışmalar devam ediyor. Bu noktada en çok can sıkan durumun ise futbolcular yapılan ağır sözleşmeler olacağı belirtiliyor. Gönderilmesi planlanan oyunculardan S

Trabzonspor'da ağır sözleşmeler sıkıntı yaratacak

Trabzonspor gelecek sezonun planlamasını yaparken gönderilmesi düşünülen oyunclar hakkında da çalışmalar devam ediyor.

Bu noktada en çok can sıkan durumun ise futbolcular yapılan ağır sözleşmeler olacağı belirtiliyor. Gönderilmesi planlanan oyunculardan Sefa ve İshak gibi isimlerin aldıkları yüksek garanti ücretlerin bu futbolcuların diğer takımların tekliflerine sıcak bakmamasına neden olduğu öğrenildi.

İshak örneğinde olduğu gibi, bu futbolcuyu elden çıkarmak isteyen yönetim aynı sorunla karşılaşmış ve gelen tekliflerle bordo mavili takımda aldığı ücret arasında uçurum olan İshak gitmek istememiş, bunun üzerine de kiralık olarak gönderilmişti. 

Bordo mavili yönetimin bu futbolcularla sezon sonunda görüşerek her türlü kolaylığı yapıp takımdan göndermeye çalışacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor