Trabzonspor’da 3 transfer daha!

Haber61.net / Spor Servisi - Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da sürdürecek olan Trabzonspor’da bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bayramlaşma töreni yapıldı.Burada Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor genel Sekreteri Köksal Gün

Trabzonspor’da 3 transfer daha!

Haber61.net / Spor Servisi - Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da sürdürecek olan Trabzonspor’da bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bayramlaşma töreni yapıldı.

Burada Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor genel Sekreteri Köksal Güney 3 mevkie daha transfer yapmak istediklerini söyledi.

3 TRANSFER DAHA!

Güney yaptığı açıklamada “Kalacak ve gidecek oyuncular hakkında henüz karar verilmedi. Federasyon 28 oyuncu olacak dedi. Bu da bazı oyuncuların gitmesi anlamına geliyor. Hepsine teklif var. Bu konuda bize rapor verilecek. Biz sezon biter bitmez yönetim olarak nokta transferler yapma kararı aldık. Transfer yapacağız. Teknik heyetin bize verdiği istekler doğrultusunda transfer yapacağız. 3 transfer daha yapacağız. Tecrübeli kaleci, santrafor ve stoper almak istiyoruz. Bunlar dışında çok transfer yapmak istemiyoruz” dedi.

FORMA KONUSUNDA SABIRLI OLUNMALI

Yeni sezon için tasarlanan ve çok tartışma yaratan formalar kosuna da değinen Köksal Güney, "Bizim formalarla ilgili TS Club’tan sorumlu yöneticimiz var. Trabzonspor büyük bir kimlik. Bu konuda da anlaşma yapacağımız firmanın büyük olmasını istiyoruz. Bu formalar özellikli formalar. Trabzonspor kendini nasıl büyük olarak görüyorsak anlaşma yapacağımız firmada büyük olsun istiyoruz. Taraftarlarımız beğenmemiş olabilir, biraz gecikme olmuş olabilir ama biz daha güzel şartlarda imkânlar sağlamaya çalıştık. Çalışmalar sürüyor. Daha farklı ek formalar kazandıracağız. Bir algı oluşturuldu. Çok eleştirilince insanların kafalarında böyle şeyler olmuş olabilir. Taraftarlar forma konusunda biraz sabırlı olsunlar." ifadelerini kullandı.

Tuncay LAKOT / Haber 61
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor