Trabzonspor'da 3 Makedon oyuncu!

Trabzonspor'da Makedonya'dan 3 futbolcu forma giydi. Peter Milosevski, Igor Nıkolovski ve Zarko Serofımoski bordo-mavili takımda forma giyen Makedon kökenli futbolcular oldu.Kaleci Mılosevski 1998-2001 yılları arasında bordo-mavili takımın kalesini korudu

Trabzonspor'da 3 Makedon oyuncu!

Trabzonspor'da Makedonya'dan 3 futbolcu forma giydi. Peter Milosevski, Igor Nıkolovski ve Zarko Serofımoski bordo-mavili takımda forma giyen Makedon kökenli futbolcular oldu.

Kaleci Mılosevski 1998-2001 yılları arasında bordo-mavili takımın kalesini korudu.

1999-2001 yılları arasında ise savunma oyuncu Nikolovski forma giyerken, Serofımoski ise 2000-2001 yılları arasında Trabzonspor formasını terletti.

Bir süre önce geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden bir dönem Trabzonspor'un kalesini koruyan Milosevski’nin oğlu Lazar’a büyüdüğünde bordo mavili takımın kalesini koruyarak babasının izinden gideceğe ifade etmişti. Bordo-mavili camia tarafından sevilen kalecinin hayatını kaybetmesi Trabzonspor camiasını yasa boğmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor