Trabzonspor'da 2 değişiklik

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Lüksemburg'un Differdange 03 takımına konuk olan Trabzonspor, rakibi karşısına ilk maça göre 2 değişiklikle çıktı.  Teknik direktör Şota Arveladze, Trabzon'da yapılan ilk maçta 11'de forma verdiği Soner Ayd

Trabzonspor'da 2 değişiklik
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Lüksemburg'un Differdange 03 takımına konuk olan Trabzonspor, rakibi karşısına ilk maça göre 2 değişiklikle çıktı. 
 
Teknik direktör Şota Arveladze, Trabzon'da yapılan ilk maçta 11'de forma verdiği Soner Aydoğdu ve Erkan Zengin'i bu kez yedek kulübesinde oturttu. Gürcü teknik adam, Soner'in yerine Constant'a, Erkan'ın yerine ise Yusuf Erdoğan'a görev verdi.

EKSİK OYUNCU FAZLALIĞI

Bordo-mavili takımda, ilk maçta olduğu gibi UEFA'ya gönderilen listede adları yer almayan yeni transferler Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, M'bia, Cavanda ile bonservisi Kasımpaşa'dan alınan Özer Hurmacı forma giyemedi. İyileşmesine karşın daha önceden sakatlığı sebebiyle listeye dahil edilmeyen Cardozo da oynayamadı.

Sakatlıkları bulunan Bourceanu, Deniz Yılmaz, Yatabare ve Bosingwa ile UEFA'ya bildirilen 23 kişilik listede adları bulunan ancak kendilerinden kulüp bulmaları istenen Mustafa Akbaş, İshak Doğan, Ferhat Yazgan ile Almanya kampına gelmesine karşı listede olmayan Serdar Gürler de takımda yer alamayan diğer isimler oldular.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler