"Trabzonspor'da 2-3 hafta sonra taşlar yerine oturur"

Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı, takımın son durumunu ve sezon beklentisini değerlendirdi: “Transferde doğru işler yapıldı. İhtiyaç ne ise ona göre oyuncular alındı. Trabzonspor'da 2-3 hafta sonra taşlar yerine oturacaktır.”   Hami Mandıralı, Tr

"Trabzonspor'da 2-3 hafta sonra taşlar yerine oturur"
Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı, takımın son durumunu ve sezon beklentisini değerlendirdi: “Transferde doğru işler yapıldı. İhtiyaç ne ise ona göre oyuncular alındı. Trabzonspor'da 2-3 hafta sonra taşlar yerine oturacaktır.”
 
Hami Mandıralı, Trabzonspor'un son durumunu değerlendirdi:
 
“Trabzonspor’da yeni bir sayfa açıldı bu sezon. Şota, takım arkadaşım olmasının yanı sıra iyi bir Trabzonsporlu. Zeki, çalışkan. Halkın, taraftarın kendisinden ne istediğini biliyor. Buna uygun işler yapıyor. Onun varlığının pozitif anlamda ciddi katkı yapacağına inanıyorum. Destek verilmeli, arkasında durulmalı. Aynı şey kadro için de geçerli. Trabzonspor’da yeni oluşan bir kadro var. Ancak bu sezon doğru işler yapıldı, elde iyi bir kadro bulunuyor. İhtiyaca göre oyuncular alındı, alternatifi de olan bir takım ortaya çıktı.”
 
‘Stoperde zor karar’
 
“Marko Marin zaten bilinen bir futbolcu. Alman ekolünden gelmesi zaten ona birçok donanım kazandırmıştır. Belki şu ana kadar beklenen patlamayı yapamadı ama Trabzonspor’da uygun zemin ve enerji var diye düşünüyorum. Savunma hattındaki mevcut durum Şota’yı zorlayacaktır. Çünkü Mustafa ve Aykut şu ana kadar pek hata yapmadan oynadılar. Hatta agresifliğinden arınırsa bu ekibe Medjani’yi bile katabiliriz. Douglas’ı açıkcası çok iyi tanıdığımı söyleyemem ama mutlaka izlenmiştir ve bilinerek alınmıştır. Şimdi Şota’nın nasıl bir 2’li tercih edeceğini ben de merakla bekliyorum.”
 
‘Mbia, Okay’ı geliştirir’
 
“Mbia müthiş bir oyuncu. Onu Trabzonspor’a kazandırmak büyük iş. Ve enerjisi de çok iyi. Savaşıyor, uğraşıyor, tribünü ateşliyor. Böyle oyuncular lazım Trabzonspor’a. Yanında oynayan Okay’ı da çok geliştirecektir onun varlığı. Erkan iyi başladı ama daha iyi olmalı. Ondan her anlamda beklenti büyük. N’Doye’nin gelmesi Trabzonspor’da hem oyun yapısını rahatlatır hem de Cardozo’ya katkı yapar. Her zaman Cardozo ile oynamak mümkün değil çünkü. Artık yokluğunda ya da formsuzluğunda da elde bir alternatif oluştu. Bu güzel. Devre arasındaki transfer dönemi için çok büyük bir sıkıntı olmazsa sol bek dışında takviye gerekmeyebilir. Çünkü Constant, daha önce orada oynamış bile olsa futbol karakterinden ötürü oranın adamı değil. Gerçek bir solbek bulunursa Constant’tan orta alanda da faydalanılabilir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler