Trabzonspor'da 15 eksik

Bu sezon sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığından çok çeken Trabzonspor'da son hafta öncesinde yine kadro sıkıntısı yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Trabzonspor’da, bu maç önce

Trabzonspor'da 15 eksik

Bu sezon sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığından çok çeken Trabzonspor'da son hafta öncesinde yine kadro sıkıntısı yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Trabzonspor’da, bu maç öncesi eksik oyuncuların fazla oluşu kadro sıkıntısı yaratıyor. Bordo mavili takımda Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan ve Cardozo kart cezalısı oldukları için oynayamayacak.
 
Bu arada sakatlıkları bulunan Akakpo, Douglas, Mustafa, Musa, Muhammet Demir ve Ramazan’ın durumlarının belirsiz olduğu açıklandı.
 
Onur ve Bosingwa izin alarak sezonu kapatırken kadro dışı bırakılan Sefa ve Özer’in yanı sıra Fatih ve Marin’den de kendilerine kulüp bulmalarının isteğini belirtildi.
 
Trabzonspor’da Kasımpaşa maçı öncesi eksik oyuncu sayısı da 15’e ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler