Trabzonspor'a yeni sistem geliyor

Gelecek sezon Avrupa'ya gitmek için Türkiye Kupası'nı almak isteyen Trabzonspor, Akhisar'a elenince camia büyük şok yaşadı. Yönetim kurulu konuyla ilgili olarak bir durum değerlendirme toplantısı yapma kararı alırken, futbolculara verilen ödeme sözü mağlu

Trabzonspor'a yeni sistem geliyor

Gelecek sezon Avrupa'ya gitmek için Türkiye Kupası'nı almak isteyen Trabzonspor, Akhisar'a elenince camia büyük şok yaşadı.

Yönetim kurulu konuyla ilgili olarak bir durum değerlendirme toplantısı yapma kararı alırken, futbolculara verilen ödeme sözü mağlubiyete rağmen yerine getirildi. Futbolcuların kaybedilen maçlarda dahi maç başı ücreti almasını doğru bulmayan Başkan Muharrem Usta'nın gelecek yıldan itibaren farklı bir uygulama olan "Performansa dayalı prim" sistemini devreye sokmak istediği de öğrenildi. Başkan Usta'nın ilk yönetim kurulu toplantısında bunu gündeme getireceği ve buna göre yeni bir planlamaya gidileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler