Trabzonspor’a üye aidatı yatırılırken sorun yaşanıyor mu ?

Trabzonspor’da yaklaşan Aralık kongresi için üye aidatları Eylül ayının sonuna kadar yatırılabilecek. Birçok Bordo-Mavili taraftar aidatlarını yatırırken son günün 30 Eylül olduğu da hatırlatılıyor. Aidatlarını internet üzerinden yatıran üyelerin kaygılar

Trabzonspor’a üye aidatı yatırılırken sorun yaşanıyor mu ?

Trabzonspor’da yaklaşan Aralık kongresi için üye aidatları Eylül ayının sonuna kadar yatırılabilecek. Birçok Bordo-Mavili taraftar aidatlarını yatırırken son günün 30 Eylül olduğu da hatırlatılıyor.

Aidatlarını internet üzerinden yatıran üyelerin kaygıları var. Birçok üye yaptıkları işlem karşılığında belge alamadıklarından şikayet ediyor. Bazı üyeler ise yakınlarının aidatlarını yatırmak istedikleri ancak bunun kabul görmediğinden dert yanıyor.

Üye aidatlarının daha önce Ziya Bey Sosyal Tesisleri’n de yatırabildiğini ancak Divan Başkanlık seçimleri yapılmadan bu uygulamanın tesislere alındığını hatırlatan bazı üyeler “Divan Kurulu bu konuda gerekli uyarıyı yapmasına rağmen halen sorun çözülmedi.

Trabzonspor üyeleri tesislere kadar götürülüyor ve eziyet ediliyor. Bir de diyorlar ki internetten aidatı yatırsın sonra gelip makbuzu kulüpten alsın, yani baştan sona üyelere eziyet ediliyor” şeklinde yakınmada bulundular.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Av. Ali Sürmen yönetime bu şikayetleri ilettiklerini ve sorunun çözüldüğünü söyledi. Sürmen, internetten gerekli belgenin alınabildiğini belirterek “İnternetten borcu yoktur yazısı düşüyor. Abartılı toplu ödemeler dışında herkes yakınının, arkadaşının aidatını ödeyebiliyor. Toplu yapılan ödemeler tüzüğe uygun değil” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler