Trabzonspor'a üst üste piyango!

Bordo-Mavililerin kasasına ekstradan giren paralar yönetimin yüzünü güldürüyor Eski yönetimin anlamsız harcamaları nedeni ile ekonomik çöküntüde olan Trabzonspor’a gelen ve gelecek olan ekstra paralar yönetimi mutlu etti   Trabzonspor’da eski başkan İbrah

Trabzonspor'a üst üste piyango!
Bordo-Mavililerin kasasına ekstradan giren paralar yönetimin yüzünü güldürüyor
Eski yönetimin anlamsız harcamaları nedeni ile ekonomik çöküntüde olan Trabzonspor’a gelen ve gelecek olan ekstra paralar yönetimi mutlu etti
 
Trabzonspor’da eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin anlamsız harcamaları nedeniyle adeta ekonomik batağa saplanan Trabzonspor’a beklenmedik gelirlerin akması yönetimde büyük rahatlamaya neden oldu. Kulübün tüm gelirlerinin temlik edilmiş olmasından dolayı ödeme konusunda sıkıntı yaşanırken, Dame N’doye’nin 1 milyon 400 bin Euro karşılığı Sunderland’a kiralanması büyük ekonomik avantaj sağladı. Bu oyuncuya ödenmesi gereken 6 aylık 1 milyon 250 bin Euro da kasada kaldı. Serdar Gürler’in Gençlerbirliği’ne gitmesiyle 500 bin Euro kazanıldı. MNG Kargo ile yapılan sponsorluk anlaşmasından 3 milyon Euro geldi.
 
Bu iyimser hava devam ederken hiç beklenmedik bir anda Suudi Arabistan’a transfer olan Polonyalı orta saha oyuncusu Adrian Mierzijevski davasında CAS Trabzonspor’u haklı buldu ve bu oyuncudan da 1 milyon 800 bin Euro gelmesi garanti altına alındı. Bu iyimser haberler peş peşe gelirken şimdi de Burak Yılmaz’ın West Ham Unidet’e en az 8 milyon Euro karşılığı gitmesi bekleniyor. Buradan da 2 milyon Euro civarında bir para beklenirken, Çin’e transfer olan Paulo Henrique davasının da kazanılması halinde 850 bin Euro daha kasaya girecek. Böylece Bordo-Mavili kulübün beklenmedik kazancı tavan yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor