Trabzonspor'a Türk usulu uğurlama

Trabzonspor, Hollanda kampını 3-1 kazandığı hazırlık maçıyla tamamlarken, karşılaşmanın sonrasında takım taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı. Yüzlerce Bordo-Mavili futbolsever, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Şota ve futbolcularla fotoğ

Trabzonspor'a Türk usulu uğurlama
Trabzonspor, Hollanda kampını 3-1 kazandığı hazırlık maçıyla tamamlarken, karşılaşmanın sonrasında takım taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı.
 
Yüzlerce Bordo-Mavili futbolsever, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Şota ve futbolcularla fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı, güvenlik güçleri zor anlar yaşadı. Yarın öğle saatlerinde Trabzon'a dönecek olan Trabzonspor kafilesine akşam yemeğinden sonra bir de jest yapıldı. 
 
Hollandalı Türkler'in uğrak yeri Chico's Place'ın sahibi Eyüp Uyar, takıma Türk usulü baklava ziyafeti verdi. Özellikle Türk oyuncular uzun zaman hasret kaldıkları tatlıyı yiyerek Uyar'a ve ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor