Trabzonspor'a Tosic önerisi

Süper Lig'de lig sonu yaklaşırken Trabzonspor transfer döneminin gözde ekiplerinin başında geleceğini şimdiden gösterdi. Basında hemen her gün yeni transfer iddiaları ortaya atılırken menajerler de kulübün kapısını aşındırmayı sürdürüyor. Son olarak, İsha

Trabzonspor'a Tosic önerisi
Süper Lig'de lig sonu yaklaşırken Trabzonspor transfer döneminin gözde ekiplerinin başında geleceğini şimdiden gösterdi.
 
Basında hemen her gün yeni transfer iddiaları ortaya atılırken menajerler de kulübün kapısını aşındırmayı sürdürüyor.
 
Son olarak, İshak Doğan ve Musa Nizam'dan beklediği verimi alamayan Trabzonspor'a menajerlerin Gençlerbirliği'nden Dusko Tosic'i önerdiği iddia edildi. Bu iddia Trabzonspor kanadından doğrulanmazken aynı menajerin Tosic'i Galatasaray ve Beşiktaş'a da önerdiği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. 
 
Öte yandan futbol otoriteleri transfer dönemi yaklaşırken menajerlerin türlü oyunlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler