Trabzonspor'a profesyonel destek

Trabzonspor’da kötü sonuçların ardından futbolcular, Kayserispor maçı öncesi kişisel gelişim uzmanı Ömer Çam'dan profesyonel destek aldı. Antrenmandan arta kalan zamanlarda oyuncularla düzenlenen toplantılarda motivasyon konuşmaları yapan Çam'ın takıma ön

Trabzonspor'a profesyonel destek

Trabzonspor’da kötü sonuçların ardından futbolcular, Kayserispor maçı öncesi kişisel gelişim uzmanı Ömer Çam'dan profesyonel destek aldı.

Antrenmandan arta kalan zamanlarda oyuncularla düzenlenen toplantılarda motivasyon konuşmaları yapan Çam'ın takıma önemli katkısının olduğu belirtildi.

Teknik direktör Mandıralı da Kayserispor maçının ardından, "Özellikle geçen hafta çalışma ve performans olarak oyuncularımızla müthiş bir diyalog kurduk. Farklı şeylerle olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Ömer Çam hocamızdan destek de aldık. Toplantılar ve diyaloglar iyi geçti. Bu toplantılarda herkes çok mutlu oldu. Oyuncular da mutlu oldu ve içlerindeki enerjiyi sahaya yansıttılar" ifadesini kullandı.

Çam'ın daha önce pilot takım 1461 Trabzon'da motivasyon koçluğu yaptığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor