Trabzonspor'a kiralıklardan iyi haber

Trabzonspor ligde adeta can çekişirken kiralıklardan iyi haberler gelmeye devam ediyor. Kiralık oynadığı Sunderland'in sağ açık olarak kullandığı Dame Ndoye'nin bonservisi için Trabzonspor'a 3 milyon euro ödemeye hazır olduğu bildirildi. Aynı şekilde Mont

Trabzonspor'a kiralıklardan iyi haber

Trabzonspor ligde adeta can çekişirken kiralıklardan iyi haberler gelmeye devam ediyor.

Kiralık oynadığı Sunderland'in sağ açık olarak kullandığı Dame Ndoye'nin bonservisi için Trabzonspor'a 3 milyon euro ödemeye hazır olduğu bildirildi. Aynı şekilde Montpellier formasıyla son 1 ayda çok iyi performans gösteren Mustafa Yattabare için de Fransız ekibinin, 2 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği gelen bilgiler arasında.

Karabük'te kiralık giden Gökhan Alsan, Akhisar'a kiralanan Uğur Demirok ve Kayseri'de kiralık oynayan Zeki Yavru'nun ise performanslarının beğenildiği ve takıma geri dönecekleri konuşuluyor. Kayseri'de kiralık oynayan Mustafa Akbaş'ın durumu ise sezon sonu netleşecek. Eskişehir'e kiralık gönderilen İshak Doğan'ın yanı sıra Ankaragücü'nde oynayan Göksu Alhas'la ise yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler