Trabzonspor’a kayyum atanabilir

Trabzonspor camiasında kongre sesleri iyice yükselirken eski başkan Sadri Şener’den çarpıcı açıklama geldi.Bordo-Mavili camiada alınan başarısız saha sonuçları ve yaşanan istifalar sonrası yönetimin ısrarla Olağanüstü kongre kararı almaması tartışmaları d

Trabzonspor’a kayyum atanabilir

Trabzonspor camiasında kongre sesleri iyice yükselirken eski başkan Sadri Şener’den çarpıcı açıklama geldi.

Bordo-Mavili camiada alınan başarısız saha sonuçları ve yaşanan istifalar sonrası yönetimin ısrarla Olağanüstü kongre kararı almaması tartışmaları da beraberinde getiriyor. Yargıtay’ın vereceği karar camiada merakla beklenirken Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener Haber 61.Net Spor Servisine önemli açıklamalarda bulundu.

Sadri Şener yaptığı açıklamada Yargıtay’ın bu işi uzatmayacağını düşündüğünü belirterek, "normal olarak karar 1 ay içinde verilir. Yargıtay iptal kararını değiştirmez, Trabzonspor yönetimi kongre kararı almaz ise mahkeme kayyum atayabilir. Trabzon’da ki bazı insanlar bu işin hassasiyetinin farkında değiller. Mahkeme kayyum atamadan Trabzonspor yönetiminin bir an önce kongre kararı alması gerekir" dedi.

Tuncay Lakot / Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor