Trabzonspor'a kara göründü

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’ı kendi sahasında 2-1 yenen Trabzonspor’da keyifler yerine geldi. Bordo-mavili takımın Ersun Yanal’la beraber yakaladığı hava ve istatistik rakamlar gelecek sezon için de umut verdi. Camiada uzun bir arada

Trabzonspor'a kara göründü
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’ı kendi sahasında 2-1 yenen Trabzonspor’da keyifler yerine geldi.
 
Bordo-mavili takımın Ersun Yanal’la beraber yakaladığı hava ve istatistik rakamlar gelecek sezon için de umut verdi. Camiada uzun bir aradan sonra şampiyonluk lafı yeniden telaffuz edilmeye başlandı.
 
Halilhodzic ile istikrarsız günlerden geçtikten sonra Yanal ile ilk olarak iç saha performansını düzlüğe çıkaran Karadeniz ekibi, ligin bu alanda Fenerbahçe ile beraber en iyi takımı oldu. Ayrıca Avni Aker’de rakiplerine 35 gol gönderen Trabzonspor, iç sahanın en skorer takımı konumuna yükseldi.
 
Kadro yapısında da belli bir ritim tutturan Ersun Yanal, başta Mehmet Ekici olmak üzere birçok ismi yıldızlaştırdı. Ekici fileleri de 9 kez sarsıp Cardozo’dan sonra en skorer oyuncu haline geldi. Devre arasında gelen Erkan Zengin ve Uğur Demirok da takıma zaman içerisinde monte edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor