Trabzonspor'a Hakan Çalhanoğlu piyangosu

Bir süredir Adrian'ın Al Nasr'a transferi yüzünden 1.2 milyon euro'luk alacağını tahsil edemeyen Trabzonspor'u açtığı davada FIFA haklı oldu. 3.2 milyon euro'luk alacağının 2 milyon euro'sunu tahsil eden bordo-mavililerin isteği ile Suudi kulübü bordo-mav

Trabzonspor'a Hakan Çalhanoğlu piyangosu

Bir süredir Adrian'ın Al Nasr'a transferi yüzünden 1.2 milyon euro'luk alacağını tahsil edemeyen Trabzonspor'u açtığı davada FIFA haklı oldu. 3.2 milyon euro'luk alacağının 2 milyon euro'sunu tahsil eden bordo-mavililerin isteği ile Suudi kulübü bordo-mavililere 500 bin euro da faiz ödeyecek.

Yine Çin'in Shenhua takımı, Paulp Henrique'nin bonservisinden geri kalan 400 bin euro'yu geciktirdiği için 162 bin 500 eur faiz ödemek zorunda kalacak. Bu arada Trabzonspor'un 2011 yılında 100 bin euro verip ön sözleşme imzalattığı Hakan Çalhanoğlu için de hakkından vazgeçmek için 1 milyon euro almaya yakın olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor