Trabzonspor'a geleceği iddiası Antalya'yı karıştırdı!

Alanyaspor'da Antalyaspor'dan kiralık olarak oynayan Emre Akbaba'nın Trabzonspor'a transfer olacağı iddiası Antalya'yı karıştırdı. Alanyaspor'da iyi bir performans göstererk milli takım forması da giyen Akbaba'nın  Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer tara

Trabzonspor'a geleceği iddiası Antalya'yı karıştırdı!
Alanyaspor'da Antalyaspor'dan kiralık olarak oynayan Emre Akbaba'nın Trabzonspor'a transfer olacağı iddiası Antalya'yı karıştırdı.
 
Alanyaspor'da iyi bir performans göstererk milli takım forması da giyen Akbaba'nın  Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer tarafından satış hakkının Trabzonspor'la yakın ilişki içerisinde olan menajer Metin Korkmaz'a verdiği öne sürüldü.
 
Antalya'da yayın yapan bir tv de ortaya atılan bu iddialar bir anda Antalya'da gündem oldu. Tv'de verilen haberde genç oyuncu için Başkan Gencer'in , menajer Korkmaz'a yetki verdiği ve Korkmaz'ın Trabzonspor'la iletişime geçtiği belirtildi.
 
Haberde Başkan Gencer'in oyuncunun menajeri olan Bülent Ortakaya'yı devreden çıkararak henüz sezon bitmeden  Metin Korkmaz'a görev vermek istediği, ancak bu isteğin oyuncu tarafından kabul görmediği öne sürüldü. Başkan Gencer, Metin Korkmaz aracılığıyla oyuncuyu Trabzonspor'a göndermek istediği de belirtilirken ilk görüşmelerde bordo mavili ekibin futbolcuyu istemediği kaydedildi.
 
Trabzonspor'un bu futbolcuyu, daha önce birçok transferde çalıştığı ve yakın ilişkide olduğu Metin Korkmaz'la çalışmak istemediğinden dolayı reddettiği , bu gelişme üzerine Başkan Gencer'in bordo mavili ekibi ikna etmeye uğraştığı iddia edildi.
 
Bu iddialar Antalyaspor Başkanı Gencer'e yönelik büyük bir tepki doğururken haberi veren TV'nin Metin Korkmaz iddiası bordo mavililer açısından ilginç bulundu. Hatırlanacağı gibi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Korkmaz için " O yakın bir abimizin emanetidir" diyerek devre arasında bir çok transfer görüşmesini bu isim üzerinden gerçekleştirmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor