Trabzonspor'a forvet dayanmıyor!

Son olarak sezon başında transfer ettiği forvet oyuncusu Dame N'Doye'yi İngiliz ekibi Sunderland'e kiralayan Trabzonspor'a forvet dayanmıyor.   Bu sezon ile birlikte son 2.5 sezonda forvet hattına servet harcayan Trabzonspor, aradığı golcüyü bir türlü bul

Trabzonspor'a forvet dayanmıyor!
Son olarak sezon başında transfer ettiği forvet oyuncusu Dame N'Doye'yi İngiliz ekibi Sunderland'e kiralayan Trabzonspor'a forvet dayanmıyor.
 
Bu sezon ile birlikte son 2.5 sezonda forvet hattına servet harcayan Trabzonspor, aradığı golcüyü bir türlü bulamıyor. Geçtiğimiz sezon başında forvet hattına transfer ettiği Mustapha Yatabara'yi sezon başında Fransa'nın Montpellier takımına kiralık olarak gönderen bordo-mavililer, son olarak sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Senegalli golcü Dame N'Doye'yi de İngiliz ekibi Sunderland'e kiraladı. Forvet hattına transfer ettiği yabancı oyunculardan beklediği verimi alamayan Karadeniz ekibi, golcü arayışlarını da sürdürüyor.
 
Trabzonspor'a forvet olarak transfer edilen bazı isimler ise gol yollarında varlık gösteremeden bordo-mavili takımdan ayrıldılar. Trabzonspor'un son 2.5 sezonda transfer ettiği, ancak verim alamadığı Marc Janko, Yatabare ve Waris bu krizin en önemli isimleri olarak ön plana çıkıyor. Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan N'Doye de ligde golle tanışamayan isim olarak takımdan ayrılan son forvet oyuncusu oldu. Karadeniz ekibi Henrique, Batuhan Karadeniz, Emre Güral, Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz isimlerden de beklediği katkıyı alamadığı için yollarını ayırmıştı.
 
MUHAMMET DEMİR TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞILDI
 
Trabzonspor, Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Muhammet Demir transferinde ise sona yaklaştı. Kırmızı-siyahlı ekip ile sıkı bir pazarlık içinde görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibi, bir miktar para ve takasla bu transferi sonlandırmaya hazırlanıyor. Aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından önümüzdeki günlerde ise bu transferin açıklanması bekleniyor.
 
MUHAMMET BEŞİR'İN, YENİ TRANSFER GİBİ KATKI SAĞLAMASI HEDEFLENİYOR
 
Transfer ettiği forvetlerden aradığını bulamayan Trabzonspor'da geleceğin Burak Yılmaz'ı olarak adlandırılan ve Sadi Tekelioğlu'nun takımın başına geçmesi ile forma şansı bulmaya başlayan genç yıldız adayı Muhammet Beşir ise herkesin umudu oldu. Trabzonspor'un alt yapısında yetişen Muhammet Beşir, Burak Yılmaz'a benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Yılmaz'ın giydiği 17 numaralı formayı giyen oyuncu oyun stili olarak da yıldız golcüye benzetiliyor. Muhammet Beşir, bordo-mavili forma ile bu sezon ligde ve kupada şans bulduğu maçlarda 3 gol atma başarası gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler