Trabzonspor’a elektrik döşeniyor

Haber61/Haber Merkezi  Trabzon’a Alternatif Elektrik Besleme Noktaları ( ring şebeke ) geliyor. Elektrik kesintisinde anında diğer hatlarla destekleneceği ve hiçbir sorun kalmayacağı öğrenildi. Çoruh Edaş Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Şehrimizde yeni Türki

Trabzonspor’a elektrik döşeniyor

Haber61/Haber Merkezi 

Trabzon’a Alternatif Elektrik Besleme Noktaları ( ring şebeke ) geliyor. Elektrik kesintisinde anında diğer hatlarla destekleneceği ve hiçbir sorun kalmayacağı öğrenildi. Çoruh Edaş Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Şehrimizde yeni Türkiye’ye yakışır bir yeni dönem başlamıştır” dedi.

12242225_1053219768105836_1072784123_n.jpg

Çoruh EDAŞ,  Ortahisar Merkez İlçe, Akçaabat, Düzköy, Yıldızlı, Söğütlü bölgelerinin elektrik ihtiyacının verimliliğini ve sürekliliğini sağlamak, artan güç taleplerinin karşılanmasına yönelik alternatif besleme sağlayacak yeraltı kablolu şebeke çalışmalarına hızla devam etmektedir. Trabzonspor yeni stadının yer altı kablo çalışmaları başladı.

ÇORUH EDAŞ’ın yatırım programı kapsamında böylece Beşirli ve Akyazı bölgelerinde devam eden yeraltı kablolu şebeke çalışması ile Akyazı stat ve spor kompleksinin 10 MVA gücündeki elektrik enerjisi ihtiyacı da karşılanmış olacak.,

qwe-003.jpg

Yeni Trafo Dağıtım Merkezleri 

 Yapım çalışmaları devam eden proje kapsamında  yeraltı kabloları döşenirken, yeni oluşturulan  elektrik şebekesi üzerinde Trafo Dağıtım  Merkezleri ve Beton Köşk Trafo Bina montaj  çalışmaları da aralıksız devam ettiği bildirildi. 

12231355_1053219648105848_1329612590_n.jpg

 TEİAŞ’ın Akyazı Trafo İndirici Merkezine  bağlantısı yapılarak 13 ayrı devre toplam 60 km  yeraltı kablosu ile Trabzon Şehir Merkezi elektrik  şebekesi ile bağlantı sağlanacağı da ifade edilirken, ÇORUH EDAŞ’ın yatırım projesi ile Beşirli, Söğütlü, Yıldızlı bölgelerinde yeni konut alanlarının enerji ihtiyaçları karşılanarak, aynı zamanda Ortapazar Merkez İlçe, Akçaabat, Düzköy ve Söğütlü bölgeleri için alternatif beslemede sağlanmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor