Trabzonspor'a çok kızgınız

Geçtiğimiz sezon Trbzonspor'a transfer olan ancak bir türlü istenileni veremeyince satış listesine konulan ve Fransa'nın Lorient takımı ile anlaşan Waris için, diğer bir Fransız kulübü Rennes bordo mavililere kızgın.Rennes’de teknik direktör Philippe Mont

Trabzonspor'a çok kızgınız

Geçtiğimiz sezon Trbzonspor'a transfer olan ancak bir türlü istenileni veremeyince satış listesine konulan ve Fransa'nın Lorient takımı ile anlaşan Waris için, diğer bir Fransız kulübü Rennes bordo mavililere kızgın.

Rennes’de teknik direktör Philippe Montanier, konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Fransız basınına konuşan Philippe Montanier, “Faks yoluyla Trabzonspor ile anlaşmıştık. Kulüp bize, oyuncuyla görüşmek için onay verdi ve Waris sağlık kontrolünden geçti. Trabzonspor normal olmayan bir şekilde yeni gelişmeyle ilgili bize bilgi vermedi. Kulüp olarak Trabzonspor’un bu tutumuna çok kızdık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor