Trabzonspor'a Çalhanoğlu ricası

Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, oğluna verilen cezayı az görüp itiraza hazırlanan Trabzonspor'a “Davadan vazgeçin” ricasında bulundu. Trabzonspor ile Hakan Çalhanoğlu arasındaki dava, farklı boyutlar kazanmaya başladı. 22 yaşındaki futbolc

Trabzonspor'a Çalhanoğlu ricası

Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, oğluna verilen cezayı az görüp itiraza hazırlanan Trabzonspor'a “Davadan vazgeçin” ricasında bulundu.

Trabzonspor ile Hakan Çalhanoğlu arasındaki dava, farklı boyutlar kazanmaya başladı. 22 yaşındaki futbolcunun babası Hüseyin Çalhanoğlu’nun, bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirerek, “Oğlumla ilgili açmış olduğunuz davadan vazgeçin” dediği öğrenildi. Fırtına, 2012’de imza attırdığı Hakan’ın, Karlsruher ile anlaşması üzerine dava açmıştı.

FIFA, halen Bayer Leverkusen’de oynayan yıldıza ‘usulsüzlük’ nedeniyle ‘4 ay futboldan men’ cezası vermiş ancak ceza CAS tarafından ertelenmişti. Trabzonspor yönetimi ise 4 aylık cezayı az bularak, “Hakan Çalhanoğlu’na verilen ceza çok az… En az 6 ay olmalı” diye başvuruda bulunmaya hazırlanıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor