Trabzonspor'a büyük şok! 3 isim daha...

Trabzonspor'da Bosingwa ile Constant'tan sonra Mbia, Medjani ve Soner'in de bir hafta süre verdiği yönetime, "Paramızı verin yoksa FIFA'ya gideriz" dediği iddia edildi. Bordo-mavili kulüpte ekonomik anlamda yaşanan krizin ardından yabancı oyuncular Bosing

Trabzonspor'a büyük şok! 3 isim daha...

Trabzonspor'da Bosingwa ile Constant'tan sonra Mbia, Medjani ve Soner'in de bir hafta süre verdiği yönetime, "Paramızı verin yoksa FIFA'ya gideriz" dediği iddia edildi.

Bordo-mavili kulüpte ekonomik anlamda yaşanan krizin ardından yabancı oyuncular Bosingwa ile Constant'tan sonra Mbia, Medjani ve Soner de harekete geçti.
 
Üç futbolcunun yönetimle görüşerek "Size bir hafta süre veriyoruz. Ödemeleri gerçekleştirin aksi takdirde FIFA'ya gideceğiz" dediği belirtildi. Futbolcuların tanınan sürenin sonunda ödeme yapılmaması durumunda serbest kalmak amacıyla gerekli işlemleri başlatacağı öğrenildi. Bu durumda Trabzonspor'un büyük maddi zarar göreceği dile getiriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler