Trabzonspor'a Bursa'dan kötü haber!

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, önemli açıklamalar yaptı. Bölükbaşı Trabzonspor'un da gündeminde olan Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı dahil olmak üzere yıldızlarını satmak istemediklerini söyledi. Recep Bölükbaşı, hiçbir zaman oyuncu satma düşünc

Trabzonspor'a Bursa'dan kötü haber!
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, önemli açıklamalar yaptı. Bölükbaşı Trabzonspor'un da gündeminde olan Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı dahil olmak üzere yıldızlarını satmak istemediklerini söyledi.
 
Recep Bölükbaşı, hiçbir zaman oyuncu satma düşüncesinde olmadıklarını vurgulayarak, “Eskişehirspor neden bu durumda? Yıldızlarını sattığı için. Biz böyle bir düşüncede değiliz. Bursaspor'un yeri her zaman üst sıralardır. Ben bu kadroyu bozmak istemiyorum. Üzerine 6-7 oyuncu daha koymak istiyorum. Hoca da bunu istiyor” açıklamasını yaptı.
 
Öte yandan Bölükbaşı Teknik direktör Şenol Güneş ve sözleşmesi sona erecek olan isimlerle anlaşmak istediklerini belirten Bölükbaşı, “Mutlu olduğu yerden kim ayrılmak ister? Ben Şenol Hoca'nın kalacağına inanıyorum."dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor