Trabzonspor'a borçluyum!

Trabzonspor'da sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle etkili olamayan ancak daha sonra Ersun Yanal'ın şans tanıdığı Deniz Yılmaz, yeni sezonda daha iyi olacağını söyledi.İlk sezonunda şanssız sakatlıklar sonucu fazla katkı veremediğini belirten Deniz,

Trabzonspor'a borçluyum!

Trabzonspor'da sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle etkili olamayan ancak daha sonra Ersun Yanal'ın şans tanıdığı Deniz Yılmaz, yeni sezonda daha iyi olacağını söyledi.

İlk sezonunda şanssız sakatlıklar sonucu fazla katkı veremediğini belirten Deniz, "Yeni sezonda umarım aynı talihsizlikleri yaşamam. Trabzonspor ile daha uzun yıllar sürecek bir sözleşmem var. Benim hedefim kariyerimin sonuna kadar Trabzonspor forması için ter dökmek ve goller atmak. Bu takımla bu şehirde şampiyonluklar kutlamayı çok istiyorum. Bu camiaya borçluyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler