"Trabzonspor'a bir coşku lazım"

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişatı ve oynanan futbolun camiada yarattığı hayal kırıklığı bordo mavili takımın efsane oyuncularını da tedirgin etmeye başladı.  Trabzonspor'un efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, Bordo mavili takımın ve camianın içind

"Trabzonspor'a bir coşku lazım"

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişatı ve oynanan futbolun camiada yarattığı hayal kırıklığı bordo mavili takımın efsane oyuncularını da tedirgin etmeye başladı. 

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, Bordo mavili takımın ve camianın içinde bulunduğu ortamın hiç iyi olmadığının altını çizerken, "bu Trabzonspor'a bir coşku lazım. Bir maç kazanıp havaya girme mecburiyetindeler. Yoksa bu ortam hiç iyi bir ortam değil. Takımda ne eksik olursa olsun, biraz coşku ve istek o formanın ağırlığının karşılığını almamızı sağlayacaktır" dedi.

Trabzonspor'un bir diğer efsane ismi Serdar Bali de, Bordo mavili takımın tüm birimleri ile şuanda morale ihtiyacı olduğunu belirtti. 

Trabzonspor'un zor bir süreçten geçtiğini ancak telaş edecek bir durumun olmadığını ifade eden Bali, "bu Trabzonspor'a şuanda moral lazım. hem oyunculara hemde teknik ekibie. Fikstür olarak zor bir seriye giriyor gibi görünüyoruz ama en kolay maçımızın da Beşiktaş karşılaşması olacağını düşünüyorum. Yeterki insanlar takıma moral desteği versin" diye konuştu.

Kötü saha sonuçları ve futbol nedeniyle psikolojisinin bozulma noktasına geldiğini söyleyen Bordo mavili ekibin efsanelerinden Hüseyin Tok ise en kısa sürede ayağa kalkmak zorunda olduklarını söyledi. 4-5 yıldır kötü yönetimlerin bugünkü tabloyu ortaya çıkardığını söyleyen Tok, "Biz artık ligin üstünde değil, altındaki 3 takıma bakmaya başladık. Maç kıazanmasınlar diye dua eder hale düşürdüler bizi. Bizim kadar kötü futbol oynayan bir takımın olmadığı bu ligde diken üstündeyiz. Bir an önce toparlanmak zorundayız. Aksi takdirde daha sıkıntılı süreçlere girebiliriz" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor