Trabzonspor'a bir başkan adayı daha

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kongre öncesi başkan adayları şekilleniyor.

Trabzonspor'a bir başkan adayı daha

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kongre öncesi başkan adayları şekilleniyor.

Trabzonspor'da 21-22 Kasım tarihleri arası Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılması planlanan yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 5-6 Aralık tarihleri arasında 19 Mayıs Spor Salonunda yapılacak.

Celil Hekimoğlu'nun ardından Tahsin Usta başkan adaylığını önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Tahsin Usta,arkadaşlarımla görüşmelerimiz sürüyor.Cumartesi günü İstanbul'da bir toplantı yapacağız öyle bir eğilimimiz var.

Listesini henüz netleştirmediğini belirten Usta, şuanda görüştüğümüz konuştuğumuz arkadaşlarımız var.Yaptığımız toplantılar devam ediyor.Önümüzdeki hafta bir basın toplantısı yapmayı planlıyoruz.Bu toplantıda isimleri netleştirip projelerimizi yazıyoruz. 10 gün sonTrabzon'a gelip oradada bir basın toplantısı yapmayı planlıyoruz dedi.

Adaylığımızı önümüzdeki hafta Çarşamba günü İstanbul'da yapacağımız toplantıda açıklamayı planlıyoruz dedi.

Trabzonspor'da Özkan Sümer ve Atay Aktuğ dönemlerinde yöneticilik yapan Tahsin Usta,hem dış ilişkiler yöneticiliği ve dış ilişkiler yöneticiliği yaptı.

Haber : Tuncay LAKOT

TAHSİN USTA KİMDİR?

1960 Trabzon Vakfıkebir’de doğdu. Beşikdüzü Öğretmen Okulundan sonra Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F.’ni bitirdi. 20 yıl süren mali müşavirliğin ardından şimdi sigorta acenteliği yapıyor. ‘Mavi’ Kültür Sanat Dergisi’ni kurdu ve çıkarttı. İstanbul Yüksek Tic. ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. Mezunlar Derneği’nde başkanlık yaptı.

İstanbul Yüksek Ticaretliler Vakfı Genel Sekreterliği yaptı. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda Disiplin Kurulu Üyeliği yaptı. Trabzonspor Kulübü Yöneticiliğini iki dönem yaptı, İstanbul ve Dış İlişkiler Sorumlusu oldu. Trabzon Dernekler Federasyonu’nun Kurucu Başkanıdır. ‘Trabzon Kültür Sanat ve Haber Dergisi’nin kurucusu ve sahibi oldu.

Karadeniz’den Günebakış Gazetesinin İstanbul temsilciliğini yaptı. Karadeniz TV’de ‘Yöremizde Ne Var Ne Yok’ programının yapım ve sunuculuğunun yanı sıra, çok sayıda radyo ve TV programına katıldı. Mavi Karadeniz TV de yayımlanan “Karadeniz’in Nabzı” programının yapım ve sunuculuğunu yaptı. Merkezi İstanbul’da olan Trabzon Dernekler Birliği Başkanlığını yaptı. SHP Fatih İlçe Saymanlığı yaptı. CHP Üsküdar İlçesi Üyesidir. Trabzon Çarşıbaşı İlçesi Dernek Başkanıdır. Trabzon Federasyonu Kurucusu ve Genel Başkanıdır. Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Genel Başkanıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor