Trabzonspor'a bir Altınordulu daha!

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da yönetim, cazip bir teklif gelmesi halinde 22 yaşındaki Halil İbrahim Tuna'nın bonservis bedelini 2.5 milyon TL olarak belirledi. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim'le Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir'i

Trabzonspor'a bir Altınordulu daha!
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da yönetim, cazip bir teklif gelmesi halinde 22 yaşındaki Halil İbrahim Tuna'nın bonservis bedelini 2.5 milyon TL olarak belirledi.
 
22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim'le Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir'in ciddi şekilde ilgilendiği bildirildi. Geçen sezon Gökhan Karadeniz'i Trabzonspor'a 900 bin Euro'ya satarak transfer bütçesinin büyük bir bölümünü karşılayan yönetimin, 2 kulüple Hall İbrahim konusundaki pazarlığını sürdürdüğü ifade edildi.
 
Altınordu'da bu sezon 28 maçta forma giyip 4 gol atan Halil İbrahim'in transferinin önümüzdeki hafta netleşeceği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor