Trabzonspor'a Amrabat'tan kötü haber!

 Trabzonspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Galatasaraylı Nordin Amrabat için kötü haber geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Amrabat'la ilgili yaptığı açıklamada bordo mavili ekibin bu futbolcuyla ilgili umutlarını kırdı. Hamzaoğlu,

Trabzonspor'a Amrabat'tan kötü haber!
 Trabzonspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Galatasaraylı Nordin Amrabat için kötü haber geldi.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Amrabat'la ilgili yaptığı açıklamada bordo mavili ekibin bu futbolcuyla ilgili umutlarını kırdı.
 
Hamzaoğlu, Amrabat'ın takıma döneceğini duyurarak "Amrabat kamp çalışmalarına katılacak, bizimle olacak. Onu kadroda düşünüyorum ve takımı monte edeceğim" şeklinde konuştu.haber61
 
Bu açıklama Amrabat'ın transferi için yoğun çaba sarfeden Trabzonspor cephesinde şok etkisi yarattı. Bordo mavililerin ilerleyen süreçte bu transferle ilgili nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor