Trabzonspor'a 3 ödül birden

Avrupa kupalarına ilk kez katılmasına rağmen EuroChallenge Cup’ta final oynayan Trabzonspor Medical Park, Final-Four’a ev sahipliği yaparak da adını uluslararası arenada ilk kez bu kadar ciddi şekilde duyurdu.EuroChallenge’ta 16 maçta sadece 2 mağlubiyet

Trabzonspor'a 3 ödül birden

Avrupa kupalarına ilk kez katılmasına rağmen EuroChallenge Cup’ta final oynayan Trabzonspor Medical Park, Final-Four’a ev sahipliği yaparak da adını uluslararası arenada ilk kez bu kadar ciddi şekilde duyurdu.

EuroChallenge’ta 16 maçta sadece 2 mağlubiyet alan Bordo-Mavililer, bunlardan birisini final maçında Nanterre’ye karşı yaşadı. Her şeye rağmen iyi bir tecrübe kazanan Bordo-Mavililer’e FIBA yönetimi, 3 dalda büyük ödül verdi. Bordo-Mavililer, şampiyonada bu zamana kadarki en iyi ev sahipliği yapan takım seçilirken, en iyi salon ve en iyi taraftar ödülleri de Trabzon’un oldu.

Final Four’a Türk Hava Yolları’nın sponsor olmasından dolayı memnuniyet duyan FIBA yetkilileri, ayrıca Trabzon’un turnuvaya en iyi şekilde kucak açtığını belirterek, teşekkürlerini tekrar iletti. İlk kez bu kadar büyük salonda oynanan EuroChallenge finali ve 7500 bin kapasiteli Hayri Gür Spor Salonu’nu tıklık tıklım dolduran taraftarlar da unutulmadı ve bu kulvarda Karadeniz temsilcisi ödülü kaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler