Trabzonspor'a 2 Yeni Oyuncu!

Trabzonspor’da yeni hoca resmen işbaşı yapana kadar teknik direktörlük görevine devam edecek olan Sadi Tekelioğlu, yardımcılarıyla birlikte yoğun mesaisine devam ediyor. Deneyimli antrenörün devre arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan kamp için prog

Trabzonspor'a 2 Yeni Oyuncu!

Trabzonspor’da yeni hoca resmen işbaşı yapana kadar teknik direktörlük görevine devam edecek olan Sadi Tekelioğlu, yardımcılarıyla birlikte yoğun mesaisine devam ediyor. Deneyimli antrenörün devre arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan kamp için program hazırladığı öğrenildi. 

Ayrıca futbolcularını tatile gönderen Tekelioğlu’nun kendisi ise çalışmaya devam ediyor. Sorumlusu olduğu altyapı takımları hakkında çalışan hocalardan detaylı raporlar alan Sadi Tekelioğlu’nun Trabzonspor’un kampına mevcutların dışında en az 2 genç ismi de katacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler