Trabzonspor zorlu süreçte

Spor Toto Süper Ligin 9. Haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor karşısına çıkacak olan Bordo-Mavililer bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 4 hafta üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarını isyan noktasına getiren Trabzonspor’da yönetim ve  tekn

Trabzonspor zorlu süreçte

Spor Toto Süper Ligin 9. Haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor karşısına çıkacak olan Bordo-Mavililer bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde 4 hafta üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarını isyan noktasına getiren Trabzonspor’da yönetim ve  teknik direktör yola devam kararı alırken takım içindeki dengelerin düzeltilmesi adına bir dizi önlem alınmaya çalışılıyor.

Hemen her fırsatta yaptığı açıklamalarla kadro dışı bırakmaya karşı olduğunu dile getiren teknik direktör Shota’nın saha içinde rotasyona gitmesi bekleniyor. Mehmet Erkan ikilisi arasında yaşanan sorunun dün iki oyuncunun idmanda yan yana görüntülenmesiyle son bulduğu belirtilirken, Onur’un teknik direktör Shota’nın açıklamalarına karşı açıklama yapması ilerleyen günlerde bu gerilimin artacağı yönünde yorumlandı. Trabzonspor’da yaşanan olumsuz havayı ortadan kaldırmak isteyen Shota’nın nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

Bordo mavili yönetimin toplantı hazırlığı içinde olduğu ve yakın zamanda bir yol haritası belirleyeceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler