Trabzonspor zor kazandı

Spor Toto Süper Lig2in ilk hafta maçında Trabzonspor Bursaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bordo-Mavili ekip karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümünde etkili oyun sergilese de sonuca gitmeyi başaramadı. 15 dakikanın ardından karşılaşmada dengeyi kuran Bur

Trabzonspor zor kazandı

Spor Toto Süper Lig2in ilk hafta maçında Trabzonspor Bursaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Bordo-Mavili ekip karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümünde etkili oyun sergilese de sonuca gitmeyi başaramadı.

15 dakikanın ardından karşılaşmada dengeyi kuran Bursaspor Josue'nin ayağından mutlak bir golü kaçırdı top direkten oyun alanının dışına çıktı.Bursspor devreye kadar oynadığı futbolla Trabzonspor'dan daha bir futbol sergiledi.

İkinci yarıya 2 değişiklişkle başlayan Trabzonspor bu dakikadan sonra Bursaspor kalesine etkili gitmeye başladı ve Erkan Zengin'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Yusuf Erdoğan'ın 2 penaltı beklentisi Tolga Özkalfa tarafından inandırıcı bulunmadı ve maç bu skorla sona erdi ve Trabzonspor ilk haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor